top of page

Kærlig vind i sejlene

Opdateret: 3. feb. 2022

Når jeg laver smykker af folks eget guld, kan der nogle gange være smykker som man ikke ønsker at smelte om. I dette tilfælde er det fordi der står et navn i som betyder noget for én. Vores forfædre er der for os og med deres blotte tilstedeværelse i generationens rækker støtter os. Uanset hvad historien havde at byde på. Grenen vokser ud af træet, blomsten er levende mens den sidder på grenen.

Som guldsmed er det muligt at finde på design som gør det muligt, her er der et par eksempler.


Der kom engang, omkring i 2007 to kvinder, søstre med vielsesringe af deres nyligt afdøde forældre og ville bestille et smykke til minde om deres forældre. Vi delte begge ringe midt over og samlede dem til to asymmetriske hjerter, med et navn og dato i hvert. Derefter kom kvinderne i tanke om at der var et gammelt Egetræ som deres forældre var glæde for at hvile sig under. Sådan opstod disse vedhæng..

En anden gang skulle jeg lave en ring af én gammel vielsesring, også her var det muligt at beholde indskriptionen og samtidigt med at det blev en spændende ring! Se selv:Tanken om Generationernes forbindelse har jeg stødt på hos Systemisk Opstilling udviklet af tyskeren Bert Hellinger. Du kan se mere om det hos Liv Dhanyo Thommesen hvor jeg flere gange har oplevet denne form for selvopdagelse.

65 visninger1 kommentar

Seneste blogindlæg

Se alle

Nyheder

Lidt om mig.

1 Comment


Hvor er det bare en fantastisk smuk tanke! 🙏❤️

Like
bottom of page