top of page
IMG_6016.jpg
smykker på bestilling

Livet er en smuk rejse når man berører skønheden

Jeg elsker at lave smykker til folk. De bedste oplevelser har jeg haft i samspil med mennesker der kom til mig for at få lavet individueltdesignede smykker. At møde mennesker og opdage sammen med dem hvad der vil passe dem bedst. At skabe smykker på bestilling er den mest spændende del af mit arbejde. Jeg ser et smykke som en Talisman. Altså ikke bare et smykke men et værdifuld kunstværk som indeholder personens energi, afspejler vigtige livsbeslutninger og ejerens personlighed. Et smykke skal have de rigtige farver der gør én tilpas, de rigtige forme og proportioner der er i overensstemmelse med ens liv.

Når jeg arbejder med en kunde med en bestillingsopgave begynder jeg med at stille en masse spørgsmål som kan hjælpe os at finde frem til de rigtige farver, mønstre, de rigtige proportioner og sammenhænge, der vil gøre smykket til en lille meningsfuld energicenter. En energikilde der på elegant og kunstnerisk vis afspejler ejerens personlighed.

 

Jeg har lavet smykker siden jeg var teenager. Den iøjnefaldende inspiration for mine smykker er naturen. Jeg bliver også inspireret til et eller andet smykke af min egen sindsstemning, og der kan det både være musik, eller noget jeg har set eller en oplevelse der sætter den skabende energi i gang. Også København med sin smukke arkitektur har været en stor inspiration..

Jeg er altid gået efter en bestemt figurativ model, om det så var et ahornblad, en slange, en svane, en mus eller en trekløver, en bestemt blomst eller havets bølger. Det gør at jeg har udviklet en håndværksmæssig evne ud over det sædvanlige til at skabe små verdener, små portrætter

At skabe noget der er let at genkende, noget man let kan forholde sig til, sådan at smykket gør at man kan føle sig mødt og hjemme.

Jeg ser frem til at høre fra dig.

28111741

bottom of page